ETUSIVUTALOPAKKI-MALLISTOTALOPAKKI-INFORAKENNUSLUPAPIIR.MUUT PIIRUSTUKSETHINNASTO
TILAUSYRITYSREFERENSSITKAAVAKKEETVASTAAVA TYÖNJOHTAJA/SUUNNITTELIJA
 

 

 
  www.talopakki.fi -sivusto on luotu palvelemaan rakentajaa suunnittelussa. Sen mallistosta voit tilata valmiit rakennuslupa-, kaluste-, työ-, rakenne-, LVI- ja sähköpiirustukset. Materiaalivalinnat näet tilauskaavakkeen vaihtoehdoista ja jos haluat esim. ristikkoikkunat tai jotain muuta julkisivuun liittyvää lisää, ilmoita siitä lisätiedoissa. Täydennämme mallistoa koko ajan ja toivomme palautetta mallistosta sekä toiveita kehitystyöllemme.  
     
  TALOPAKISTA TILATTAVIEN KUVIEN EDUT:  
     
 
  • saat  ammattitaitoisen suunnittelun kaikkiin talosi piirustuksiin ja sinulta säästyy suunnittelijoiden etsimisen vaiva

  • saat kuvat nopeasti

  • et ole sidoksissa toimittajiin vaan voit pyytää tarjoukset esim. usealta talotoimittajalta

  • voit rakentaa halutessasi myös kappaletavarasta jos tarjoukset eivät tyydytä sillä saat halutessasi työpiirustukset ja rakennekuvat joilla rakentaminen ja tarjousten pyytäminen onnistuu hyvin

  • kalustekuvilla onnistuu laaja tarjouskysely

  • luonnokset lähetämme vahvistettavaksesi myös 3D-kuvina

  • mikä parasta - edellä mainituista seikoista johtuen saat selvää rahallista etua rakentamiseesi

 
  HUOM!  Ark-Moon Oy / Talopakin  kaikki erityissuunnittelijat (ark-, rak-, lvi- ja sä) toimivat piirustusten suunnittelijoina ja vastaavat niiden oikeellisuudesta omalla sektorillaan. Sinun on itse hankittava pääsuunnittelija mikä nykyisen Rakennus- ja maankäyttölain mukaan on pakollinen rakentamisessa kuten myös vastaava työnjohtaja. Laki ei estä  samaa henkilöä toimimasta molemmissa tehtävissä jos hän rakennusvalvonnan mielestä on molempiin kelvollinen.  Pääsuunnittelija varmistaa sinulle halutessasi rakennuspaikkaasi koskevat  määräykset sekä ohjeet esim. talotyyppi-, materiaali- ja värivaatimuksista yms.  Hän allekirjoittaa tarvittaessa myös rakennuslupapiirustukset, lämpöarvolaskelman, osallistuu tarvittaviin neuvotteluihin ja kokouksiin (esim. aloituskokous aina  ja mahdolliset työmaakokoukset) sekä rakennustyön seurantaan suunnitelmien osalta tarpeen mukaan (sivultamme löytyy myös pääsuunnittelijoita ja vastaavia työnjohtajia). Rakennuslain ja asetuksen sekä suunnittelijapätevyyksiä  koskevat vaatimukset löydät osoitteesta  www.ymparisto.fi ja www.finlex.fi.  
     
  Tee tilaus huolella ja lähetä se sähköpostitse (lähetä-nappi) jolloin saadessamme tilauksen kuittaamme sen ja välillemme syntyy sopimus piirustusten tilauksesta. Tulosta tilaus myös itsellesi. Olemme tarvittaessa yhteydessä.  
     
  Katso toimitussisältö ja laskutus kunkin piirustuslajin kohdalta.  Laskun viitenumero on myös asiakasnumerosi kirjainliitteellä A.  
     
  Muutospalvelua Talopakissa oleviin kuviin saa rajoitetusti. Asia on aina sovittava ARK-MOON Oy:n kanssa ja siitä peritään tuntiveloituksen mukainen korvaus. Annamme arvion.  
     
  Jos olet kiinnostunut olemaan paikkakunnallasi pääsuunnittelija/vastaava työnjohtaja voit ilmoittaa siitä meille sähköpostitse niin lisäämme sen sivuillemme palvelemaan asiakkaitamme.  Sopimuksen teet suoraan rakentajan kanssa. Palvelemme teitä  sivustolla ja  tarpeen mukaan koulutuksella.  
     

Ark-Moon