ETUSIVUTALOPAKKI-MALLISTOTALOPAKKI-INFORAKENNUSLUPAPIIR.MUUT PIIRUSTUKSETHINNASTO
TILAUSYRITYSREFERENSSITKAAVAKKEETVASTAAVA TYÖNJOHTAJA/SUUNNITTELIJA
 

 

 
  Rakennuslupapiirustukset sisältävät seuraavat asiakirjat:  
     
 
  • pohjapiirustukset 1:50 tai 1:100
  • julkisivupiirustukset 1:100
  • leikkauspiirustukset 1:50 tai 1:100 (korkeudet 0-korkoina jos ei tiedossa lattiakorkoa)
  • lämpöarvolaskelmat  (ympäri vuoden käyttöön tarkoitetut lämpimät rakennukset)
  • tarvittaessa värimallit (jos rakennusvalvonta sitä vaatii)
  • 3D-kuvat edestä ja takaa ilmoittamillasi väreillä 
 
     
  Asemapiirustus ei sisälly pakettiin, mutta voit tilata sen tarvittaessa mallitaloille. Suosittelemme kuitenkin että teetät sen esim. pääsuunnittelijalla paikkakunnalla.  Jos tilaat sen meiltä, sinun tulee lähettää asiakastietojesi lisäksi  postitse kopioit rakennuslupakartoista mitkä sisältävät asemakaavaotteen, virallisen tonttikartan  sekä  nurkkapisteiden koordinaatit. Emme palauta kopioita.  Lisäksi tarvitsemme tontin nurkkapisteiden- ja tieliittymäkorkeudet. Jos käytössäsi ei ole tontin nurkkapisteiden korkeuksia huolehdi että meille lähettämässäsi kartassa näkyy korkeuskäyrät ja pääkäyrien korkeus. Maaseudulle rakennettaessa tarvitsemme otteen maanmittaushallituksen tilakartasta sekä "luonnoksen" rakennuksen sijoittamisesta tilalle.  Toivomme, että katsot rakennusvalvonnan kanssa jo etukäteen liittymäkorkeustiedoilla sopivan lattiakorkeuden talollesi minkä ilmoitat meille. Olemme sinuun yhteydessä tarvittaessa ennen piirustuksen laatimista.  
     
 

Tilauksesi mukaisesti teemme kuvasi ja lähetämme ne sähköpostilla tarkastettavaksi. Tarkasta kuvat huolellisesti, ilmoita muutokset ja sähköpostaa tieto meille takaisin mahdollisimman pian. Voit tulostaa kuvat halutessasi. Ne eivät välttämättä ole mittakaavassa mutta se ei tarkastustasi haittaa. Ilmoitus on sinun aina tehtävä vaikka ei muutoksia tulisikaan. Tämän jälkeen lähetämme lopulliset kuvat postitse noin kolmen viikon kuluessa: 3 virallista sarjaa rakennuslupaa varten, kaksi tavallista sarjaa sekä lämpöarvolaskelman. Säilytä toinen sarja alkuperäisenä itselläsi, jotta voit ottaa lisäkopioita tarvittaessa. Viralliset sarjat on pääsuunnittelijan allekirjoitettava. Lisäkopioista veloitamme hinnaston mukaan. Talopakin malliston DWG-tiedostoja emme anna asiakkaiden käyttöön.

 
     
  Piirustusten toimitus:  
  Lopullisten piirustusten mukana (5 sarjaa) seuraa lasku, joka sinun tulee maksaa 10vrk:n kuluessa toimituksestamme. Laskun viitenumero = asiakasnumerosi.  
     

Ark-Moon